Together we accomplish more Servertramp

Online communicatie Social Media & Positioneren

We willen samen tot een strategie komen, waarbij u op aansprekende maar vooral herkenbare wijze gaat communiceren met uw doelgroep. Of dit nu gaat om het introduceren van een nieuw product of dienst of het aanbieden van informatie. De juiste tone of voice én het juiste moment.

Informatie, producten en/of diensten Een passende website

Samen met onze designers pakken wij onze projecten op een unieke manier aan. Door eerst een onderzoek te doen op basis van uw doelgroep, klantwensen en customer journey bieden wij u een concept aan. Dit concept wordt tijdens een afspraak samen met de designer besproken, zo wordt voor u duielijk waarom welke keuzes wel of juist niet zijn gemaakt. Na het vaststellen van het design gaan onze webdevelopers voor u aan de slag, leveren een concept website aan en publiceren deze pas als u 100% tevreden bent. Wij zijn immers pas tevreden als u dat bent!

Van social media tot positionering Personeelstraining

Een website online publiceren is geen kunst, het creëren van leads evenmin, het creeren van de juiste leads via uw website wel. Daarom staan onze specialisten tot uw beschikking. Of het nu gaat om het posten op Facebook of een volledige marketingcampagne via diverse platformen. Creëer het juiste bericht op een juist moment.